yritysesittely

Tallitontun Piha on pieni kotieläinpiha Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä. Eläimiä voi käydä tapaamassa ja lisäksi teemme porojen ja alpakoiden kanssa kävelyretkiä metsään.


Haluamme kertoa hieman itsestämme ja henkilöistä yrityksen takana.

Kyseessä on perheyritys. Tallitontun Pihan omistajat Marjo ja Pasi. Tallitontun Pihan toiminta on alkanut vuonna 2018. Olemme aina tykänneet omien lastemme kanssa käydä vierailuilla kotieläinpihoilla ja siitä se ajatus sitten lähti. Meidän perheeseen kuuluu lapset 14v, 13v ja 7v. Nämä lapset ovat varsinkin alkuaikoina olleet hyvin paljon mukana työssä, hoitaneet eläimiä, leikkineet itekseen tai leikkineet turisti lasten kanssa vailla yhteistä kieltä tai istuneet takahuoneessa odottamassa. Isoimmat ovat olleet mukana myös asiakaspalvelussa ja kaikenlaisissa pihan töissä.

Ja sitten isovanhemmat jotka ovet olleet merkittävä apu niin monessa asiassa että jos ne kaikki tähän laitan tulee romaani.


Ja tämä on ollut ihan huippua. Todella vaihtelevaa työtä. Välillä vaikeaakin. Tässä saa olla toimitusjohtajana mutta myös tonttu, eläintenhoitaja, myyjä, markkinoija, toimistotyöntekijä,

siivooja, esimies, suunnittelija, timpuri, puutarhuri ja vaikka mitä. Päivät ovat todella vaihtelevia. Teemme tätä myös itse fyysisesti paikanpäällä päivittäin.


Aamuisin hoidetaan eläimet, siistitään paikkoja, tehdään lumitöitä ja pistetään paikka kuntoon. Päivällä palvellaan asiakkaat. Kävellään tuntikaupalla ulkona säässä ku säässä. Olemme auki
vuoden jokaisena päivänä. Eläimet käyvät terapiasta ja asiakkaat ovat pääasiassa iloisia ja tyytyväisiä. Saa olla niinkuin maajussi konsanaan. Välillä on kiire ja hektistä ja välillä rauhallisempaa jolloin voi nauttia enemmän eläinten seurasta ja kaikenlaisia puhdetöitä tehden. Jossain välissä hoituu kaikki tietokoneella tehtävä työ mitä on ihan kiitettävän paljon.


Apunamme on lähes alusta asti ollut päätonttu Tia, joka on eläintenhoitaja, myyjä, siivooja, markkinoija ja huippu tonttu asiakkaiden kanssa.

Ja ilonamme Laura Ranskasta jo toista talvea jonka työnkuva sama kuin meidän muidenkin sekä lisäksi Ranskan ja Espanjan kieli taittuu hyvin tältä tontulta.


Unohtamatta kaikkia muita jotka työskentelevät ja ovat harjoittelussa meillä, sekä Suomesta että ulkomailta tai muulla tavoin ollaan yhteistyössä. Erityismaininta Natalielle joka toimii eläinten hyväksi monin tavoin. Toimii mm Rovaniemen seudun eläinyhdistyksessä.


Ja iso kiitos ihanat asiakkaat tähän astisesta.

Jatkamme hyvällä fiiliksellä eteenpäin tätä touhua Tallitontun Pihalla. Tämä on jatkuvaa kehittämistä ja miettimistä miten saamme kaikesta vielä parempaa olemassa olevilla resursseilla. Aiomme jatkaa samaan malliin lisäten aina jotain uutta, ihanaa ja innostavaa. Mielessä on erilaisten retkien järjestäminen asiakkaille jonakin päivänä.

Tervetuloa

marjo ja pasi

laura

iina

tia

riia

apupoika santeri

vapaalla

välillä virkistäydytään

herkuttelua työporukalla

laaman ostoreissulla stadissa

pienin työmies

eläinten hoitoa

kaneille tekeillä katos

tipuhommia