Vierailu kotieläinpihalla

Kesälippu
8€/aikuinen ja 5€/lapsi 3-15V

Olemme avoinna päivittäin klo 11-17


Vierailua kotieläinpihalla ei tarvitse varata etukäteen. Liput ostetaan paikanpäältä saapuessa.


alpakka- ja poroKävelyt sekä yksityisvierailu varataan etukäteen sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

Maksuvälineenä käy käteinen, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Otamme vastaan myös maksut e-passilla, smartumilla ja edenredillä.

Tervetuloa!

Porokävelyt nonstoppina klo 11-15 välillä

Jos et ehdi pidemmälle retkelle niin on mahdollisuus kokeilla poron kanssa retkeilyä mini aikataulussa noin 15 minuutin ajan kotieläinpihavierailun lomassa. Sisu on hauska kävelykaveri. saat taluttaa itse ja ottaa kuvia metsämaisemissa niin paljon kuin haluat. menemme kotieläinpihan ulkopuolelle.

  • 25€ / aikuinen
  • 15€ /Lapsi 3-15 v aikuisen seurassa

Sisältää kotieläinpihalipun 8€/aikuinen ja 5€/lapsi.

Ryhmien yksityisvierailut

haluatko vierailulle isomman ryhmän kanssa yksityisesti? meillä käy vierailulla esim päiväkoteja, vanhuksia, nuorisoa, erilaisia kuntoutujia, synttäriporukoita ym laidasta laitaan.

Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com tai puhelimitse 040 6458 903

Alpakkakävely Joulupukin metsässä alk. 30€/hlö

Ilman vierailua kotieläinpihalla 30€/hlö.

Kävely sekä vierailu kotieläinpihalla 35€/hlö.


Hinta sisältää sisäänpääsyn kotielänpihalle.

Alpakoiden kanssa kävely Joulupukin Pajakylän metsässä Napapiirillä.Otamme 3 alpakkaamme aitauksesta mukaamme ja talutamme riimussa noin 1 tunnin ajan. Matka taittuu melko verkkaisesti metsäpolkua pitkin ja välillä alpakat maistelevat luonnon antimia. Voit ottaa kuvia niin paljon kuin haluat. Mukana on opas.

Aamukävelyn jälkeen tai ennen iltakävelyä voitte tavata myös muut eläimet omatoimisesti (1t) tai niin kauan kuin haluatte.

Porokävely Joulupukin metsässä alk. 45€/hlö

Hinta sisältää sisäänpääsyn kotielänpihalle.

Helppo ja hauska kävelyretki pienen Sisu vasan ja hänen äitinsä Hiliman kanssa Pajakylän metsässä Napapiirillä. Aloitamme retken Tallitontun Pihalta. Ensin annamme poroille vähän ruokaa. Kävelemme 1 tunnin ajan Joulupukin Pajakylän metsässä. Paikallinen opas kulkee mukana. Voit silittää poroja ja ottaa kuvia niin paljon kuin haluat. Aamukävelyn jälkeen tai ennen iltakävelyä voitte tavata myös muut eläimet omatoimisesti (1t) tai niin kauan kuin haluatte.

Tallitontun Pihan yksityisvierailu 1-6 hlö/ alkaen 120€

opastetulla Vierailulla pääset viettämään aikaa kaikkien eläinten kanssa. Opas kertoo eläimistä ja opettaa vaikkapa harjaamaan vuohea tai tarjoilemaan jäkälää kädestä poroille. voitte paistaa nuotiolla makkarat mehun kera.

tämä sopii pienille porukoille jotka haluavat vierailla ihan rauhassa yksityisesti oppaan johdolla. Eläintouhujen jälkeen omaa aikaa.

Kesto 2h