Vierailu kotieläinpihalla

Kesälippu
8€/aikuinen ja 5€/lapsi 3-15V

aukioloajat

16.8-30.9 klo 11-17

1.10-19.11 klo 11-16

20.11-8.1 klo 11-18 (24-25.12.2021 klo 11-15)

9.1-14.4 klo 11-17

15.4-31.5 klo 11-16


Vierailua kotieläinpihalla ei tarvitse varata etukäteen. Liput ostetaan paikanpäältä saapuessa.15 minuutin porokävelyä joka tapahtuu aukioloaikana ei tarvitse varata etukäteen.
tunnin mittaiset alpakka- ja poroKävelyt sekä yksityisvierailu jotka tapahtuvat ennen ja jälkeen aukiolon varataan etukäteen tästä lippukaupasta tai sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

Maksuvälineenä käy käteinen, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Otamme vastaan myös maksut e-passilla, smartumilla ja edenredillä.

Tervetuloa!


Ryhmien yksityisvierailut

haluatko vierailulle isomman ryhmän kanssa yksityisesti? meillä käy vierailulla esim päiväkoteja, vanhuksia, nuorisoa, erilaisia kuntoutujia, synttäriporukoita ym laidasta laitaan.

Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com tai puhelimitse 040 6458 903

Alpakkakävelyt 15 min aukioloaikana

ei ennakkovarausta

Jos et ehdi pidemmälle retkelle niin on mahdollisuus kokeilla alpakan kanssa retkeilyä mini aikataulussa noin 15 minuutin ajan kotieläinpihavierailun lomassa. alpakka on helppo ja terapeuttinen kävelykaveri. saat taluttaa itse ja ottaa kuvia metsämaisemissa. menemme kotieläinpihan ulkopuolelle. yli 10v voi taluttaa yksin.

25€ / aikuinen 15€ /Lapsi 3-15 v aikuisen seurassa

Sisältää kotieläinpihalipun 8€/aikuinen ja 5€/lapsi.

Porokävelyt 15 min aukioloaikana

ei ennakkovarausta

Jos et ehdi pidemmälle retkelle niin on mahdollisuus kokeilla poron kanssa retkeilyä mini aikataulussa noin 15 minuutin ajan kotieläinpihavierailun lomassa. Sisu on hauska kävelykaveri. saat taluttaa itse ja ottaa kuvia metsämaisemissa niin paljon kuin haluat. menemme kotieläinpihan ulkopuolelle. yli 15v voi taluttaa yksin. Poroja voi lähteä 2 kerrallaan kävelylle.

  • 25€ / aikuinen
  • 15€ /Lapsi 3-15 v aikuisen seurassa

Sisältää kotieläinpihalipun 8€/aikuinen ja 5€/lapsi.

Alpakkakävely Joulupukin metsässä 1 tunti alk. 35€/hlö


varaa ennakkoon lippukaupastamme tai sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

Hinta sisältää sisäänpääsyn kotielänpihalle.

Alpakoiden kanssa kävely Joulupukin Pajakylän metsässä Napapiirillä.Otamme 3 alpakkaamme aitauksesta mukaamme ja talutamme riimussa noin 1 tunnin ajan. Matka taittuu melko verkkaisesti metsäpolkua pitkin ja välillä alpakat maistelevat luonnon antimia. Voit ottaa kuvia niin paljon kuin haluat. Mukana on opas.

Aamukävelyn jälkeen tai ennen iltakävelyä voitte tavata myös muut eläimet omatoimisesti (1t) tai niin kauan kuin haluatte.

Porokävely Joulupukin metsässä 1 tunti alk. 45€/hlö


varaa ennakkoon lippukaupastamme tai sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

Hinta sisältää sisäänpääsyn kotielänpihalle.

hauska kävelyretki porojen kanssa Pajakylän metsässä Napapiirillä. Aloitamme retken Tallitontun Pihalta. Ensin annamme poroille vähän ruokaa. Kävelemme 1 tunnin ajan Joulupukin Pajakylän metsässä. Paikallinen opas kulkee mukana. Voit silittää poroja ja ottaa kuvia niin paljon kuin haluat. voitte tavata myös muut eläimet omatoimisesti (1t) tai niin kauan kuin haluatte. yli 15v voi taluttaa poroa yksin.

Tallitontun Pihan yksityisvierailu 1-6 hlö 2 tuntia alkaen 250€

varaa ennakkoon lippukaupastamme tai sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

opastetulla Vierailulla pääset viettämään aikaa kaikkien eläinten kanssa. Opas kertoo eläimistä ja opettaa vaikkapa harjaamaan vuohea tai tarjoilemaan jäkälää kädestä poroille. voitte paistaa nuotiolla makkarat mehun kera.

tämä sopii pienille porukoille jotka haluavat vierailla ihan rauhassa yksityisesti oppaan johdolla. Eläintouhujen jälkeen omaa aikaa.

Kesto 2h