Vierailu kotieläinpihalla

Kesälippu (lokakuun loppuun asti)
8€/aikuinen ja 5€/lapsi 3-15V

aukioloajat

1.10-19.11 klo 11-16

20.11-8.1 klo 11-18 (24-25.12.2021 klo 11-15)

9.1-14.4 klo 11-17

15.4-31.5 klo 11-16


Vierailua kotieläinpihalla ei tarvitse varata etukäteen. Liput ostetaan paikanpäältä saapuessa.15 minuutin porokävelyä joka tapahtuu aukioloaikana ei tarvitse varata etukäteen.
tunnin mittaiset alpakka- ja poroKävelyt sekä yksityisvierailu jotka tapahtuvat ennen ja jälkeen aukiolon varataan etukäteen tästä lippukaupasta tai sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

Maksuvälineenä käy käteinen, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Otamme vastaan myös maksut e-passilla, smartumilla ja edenredillä.

Tervetuloa!

KODAN VUOKRAUS

voit vuokrata lapin kodan vain omaan käyttöösi aukioloaikana. kotaan mahtuu noin 15 henkilöä kerrallaan. kodassa penkit sekä pöytä tarjoiluja varten. Iso grilli jossa ritilät joissa paistaa esim makkaraa, käytössä myös makkaratikut. 50€/2tuntia. varaukset sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

Ryhmien yksityisvierailut

haluatko vierailulle isomman ryhmän kanssa yksityisesti? meillä käy vierailulla esim päiväkoteja, vanhuksia, nuorisoa, erilaisia kuntoutujia, synttäriporukoita ym laidasta laitaan.

Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com tai puhelimitse 040 6458 903

Porokävelyt 15 min aukioloaikana

ei ennakkovarausta

Jos et ehdi pidemmälle retkelle niin on mahdollisuus kokeilla poron kanssa retkeilyä mini aikataulussa noin 15 minuutin ajan kotieläinpihavierailun lomassa. Sisu on hauska kävelykaveri. saat taluttaa itse ja ottaa kuvia metsämaisemissa niin paljon kuin haluat. menemme kotieläinpihan ulkopuolelle.

alle i5v ei voi taluttaa yksin. mukaan tarvitsee maksavan aikuisen alle 15 vuotiaan maksavan lapsen kanssa.
Poroja voi lähteä max 2 kerrallaan kävelylle.
  • 25€ / aikuinen
  • 15€ /Lapsi 3-15 v aikuisen seurassa

Sisältää kotieläinpihalipun 8€/aikuinen ja 5€/lapsi.

Alpakkakävely Joulupukin metsässä 1 tunti alk. 35€/hlö


varaa ennakkoon lippukaupastamme tai sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

Hinta sisältää sisäänpääsyn kotielänpihalle.

Alpakoiden kanssa kävely Joulupukin Pajakylän metsässä Napapiirillä.Otamme 3 alpakkaamme aitauksesta mukaamme ja talutamme riimussa noin 1 tunnin ajan. Matka taittuu melko verkkaisesti metsäpolkua pitkin ja välillä alpakat maistelevat luonnon antimia. Voit ottaa kuvia niin paljon kuin haluat. Mukana on opas.

Aamukävelyn jälkeen tai ennen iltakävelyä voitte tavata myös muut eläimet omatoimisesti (1t) tai niin kauan kuin haluatte.

Porokävely Joulupukin metsässä 1 tunti alk. 45€/hlö


varaa ennakkoon lippukaupastamme tai sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

Hinta sisältää sisäänpääsyn kotielänpihalle.

hauska kävelyretki porojen kanssa Pajakylän metsässä Napapiirillä. Aloitamme retken Tallitontun Pihalta. Ensin annamme poroille vähän ruokaa. Kävelemme 1 tunnin ajan Joulupukin Pajakylän metsässä. Paikallinen opas kulkee mukana. Voit silittää poroja ja ottaa kuvia niin paljon kuin haluat. voitte tavata myös muut eläimet omatoimisesti (1t) tai niin kauan kuin haluatte. yli 15v voi taluttaa poroa yksin.

Tallitontun Pihan yksityisvierailu 1-6 hlö 2 tuntia alkaen 250€

varaa ennakkoon lippukaupastamme tai sähköpostilla tallitontunpiha@gmail.com

opastetulla Vierailulla pääset viettämään aikaa kaikkien eläinten kanssa. Opas kertoo eläimistä ja opettaa vaikkapa harjaamaan vuohea tai tarjoilemaan jäkälää kädestä poroille. voitte paistaa nuotiolla makkarat mehun kera.

tämä sopii pienille porukoille jotka haluavat vierailla ihan rauhassa yksityisesti oppaan johdolla. Eläintouhujen jälkeen omaa aikaa.

Kesto 2h